Sukadame, Tigapanah, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukadame
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanTigapanah

Sukadame nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tigapanah, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tigapanah, Karo