Sukanalu, Barusjahe, Karo

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Sukanalu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanBarusjahe

Sukanalu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barusjahe, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Barusjahe, Karo


Gnome-home.svg