Sumpiuh, Sumpyuh, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sumpiuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSumpyuh

Sumpiuh nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sumpyuh, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg