Sung Jae-ki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Citakan:Underlinked


Sung Jae-ki(koréa:성재기;成在基, 11 Séptémber, 1967 - 26 Juli, 2013) nyaéta saurang filsuf liberalism jeung Human right activists asal Koréa Kidul anu ngalahirkeun paham Association asal Korean male(남성연대 男性連帶).[1][2]

Référénsi[édit | édit sumber]

Site link[édit | édit sumber]


Nulis.jpg