Sungai Bahar, Muaro Jambi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sungai Bahar

Peta lokasi Kacamatan Sungai Bahar
Propinsi Jambi
Kabupatén Muaro Jambi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sungai Bahar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Muaro Jambi Citakan:Sungai Bahar, Muaro Jambi


Nuvola filesystems folder home.png