Sunnah (status hukum)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sunnah, (shari ' a) hiji aktivitas di Islam nu disarankeun ku kituna penjahat meunangkeun alus (ganjaran)

Conto kagiatan[édit | édit sumber]

  • Solat Sunnah saperti salat duha, salat tahajjud, salat tarawih jsb.
  • Puasa Sunnah puasa senén jeung kemis, saum daud, shawwal jsb.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Status hukum séjén:

  • Wajib
  • mubah
  • Makruh
  • Haram
  • Sunat

Rujukan[édit | édit sumber]