Surabaya Baru, Bandar Surabaya, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Surabaya Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanBandar Surabaya

Surabaya Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Surabaya, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bandar Surabaya, Lampung Tengah


Gnome-home.svg