Suro, Kalibagor, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Suro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKalibagor

Suro nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kalibagor, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg