Sylhet

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Sylhet
Zindabazar Sylhet.jpg
Lokasi Sylhet ti Dhaka di Bangladés
Lokasi Sylhet ti Dhaka di Bangladés
DivisiDivisi Sylhet
DistrikDistrik Sylhet
Status kota métropolitan31 Maret 2009[1]
Badan Kota Sylhet9 April 2001
Lembaga Perkotaan1867
Lega
 • Total[[1 E+Salah éksprési: Tanda baca "," teu dipikawanoh._m²|26,50 km2]] (10,23 sq mi)
Luhurna
35 m (115 ft)
Pangeusi
 (2010)
 • Total432.106
 • Kapadetan17.479/km2 (45,270/sq mi)
Zona wanciUTC+6 (BST)
Kode pos
3100
RamatlokaRamatloka resmi

Sylhet (Basa Sylhet:ছিলট Silôţ, Basa Benggala: সিলেট Ṣileţ) nyaéta hiji kota utama di wewengkon kalér-wétan Bangladés. Sylhet mangrupa kota utama di Divisi Sylhet. Sylhet dibéré status kota métropolitan dina Maret 2009.[1] Sylhet aya di gigir kalér Walungan Surma sarta dilingkung ku Papasiran Jaintia, Khasi, jeung Tripura.

2 wangunan cicirén kota: Sasak Kean sarta Jam Al Amjad

Tingali ogé[édit | édit sumber]

P blank.svg Portal Portal Portal Portal


Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]