TV Edukasi 2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

TV Édukasi 2 nyaéta hiji setasion tipi swasta di Jakarta. TV Édukasi 2 ngamimitian siaranna taun 2003 ku ngaran Saluran 2 jeung TV2 Jakarta. Saluran 2 ganti ngaran jadi TV2 Jakarta ti saprak taun 2005. Taun 2011, TV2 Jakarta ganti ngaran deui jadi TV Edukasi 2. Saiki TV Edukasi 2 Wis Ditutup Taun 2017 lan diganti dadi TelkomVision 2.

Ieu setasion tipi mangrupa siaran ti BeritaSatu anu nganjrek Kota Jakarta.

Acara[édit | édit sumber]

Kiwari[édit | édit sumber]

  • Pendidikan SD
  • Pendidikan SMP
  • Pendidikan SMK
  • Pendidikan SMA
  • Pendidikan SMU
  • Pendidikan PAUD
  • Pendidikan Universitas Terbuka
  • Dan Lain-Lain

Program Khusus TV Edukasi 2[édit | édit sumber]

  • Sapa Guru
  • Pendidikan Perguruan
  • Jurnal Pendidikan
  • i-MEN

Acara anu Pernah Dipintonkeun[édit | édit sumber]

TV Edukasi 1[édit | édit sumber]

  • Pendidikan
  • Sapa Guru
  • E Magazien