Tabir Selatan, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tabir Selatan

Peta lokasi Kacamatan Tabir Selatan
Propinsi Jambi
Kabupatén Merangin
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tabir Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Merangin Citakan:Tabir Selatan, Merangin


Nuvola filesystems folder home.png