Tabir Timur, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Tabir Timur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.02.15
Désa/kalurahan-

Tabir Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Merangin Citakan:Tabir Timur, Merangin