Tagogapu, Padalarang, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Tagogapu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Padalarang

Tagogapu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padalarang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg