Lompat ke isi

Tajug, Karangmoncol, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tajug
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Tajug
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKarangmoncol

Tajug nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karangmoncol, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)