Talawi, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Talawi

Peta lokasi Kacamatan Talawi
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Batu Bara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Talawi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batu Bara Citakan:Talawi, Batu Bara


Nuvola filesystems folder home.png