Taman Sari, Taman Sari, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Taman Sari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Taman Sari

Taman Sari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg