Tamansari, Karanglewas, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tamansari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKaranglewas

Tamansari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Karanglewas, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg