Tambakboyo, Reban, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tambakboyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanReban

Tambakboyo nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Reban, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg