Tambaksari Kidul, Kembaran, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tambaksari Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKembaran

Tambaksari Kidul nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kembaran, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg