Tanah Pasir, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tanah Pasir

Peta lokasi Kacamatan Tanah Pasir
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tanah Pasir nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Utara Citakan:Tanah Pasir, Aceh Utara


Nuvola filesystems folder home.png