Tanah Sepenggal Lintas, Bungo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tanah Sepenggal Lintas

Peta lokasi Kacamatan Tanah Sepenggal Lintas
Propinsi Jambi
Kabupatén Bungo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tanah Sepenggal Lintas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bungo Citakan:Tanah Sepenggal Lintas, Bungo


Nuvola filesystems folder home.png