Tanjung, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega67,74 Kilométer pasagi
Pangeusi96.047 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.13
Désa/kalurahan18

Tanjung nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)