Tanjung Gusta, Medan Helvetia, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Tanjung Gusta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Helvetia

Tanjung Gusta nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Helvetia, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Helvetia, Medan