Tanjung Mulia Hilir, Medan Deli, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Tanjung Mulia Hilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Deli

Tanjung Mulia Hilir nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Deli, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Deli, Medan