Tanjung Priuk, Tanjung Priok, Jakarta Utara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Tanjung Priuk
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Utara
Kacamatan Tanjung Priok

Tanjung Priuk nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tanjung Priok, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg