Tanjung Pura, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tanjung Pura

Peta lokasi Kacamatan Tanjung Pura
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Langkat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tanjung Pura nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Tanjung Pura, Langkat


Nuvola filesystems folder home.png