Tanjung Setia, Pesisir Kidul, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tanjung Setia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanPesisir Kidul

Tanjung Setia nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pesisir Kidul, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pesisir Kidul, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg