Tanjungsari, Tersono, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjungsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanTersono

Tanjungsari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Tersono, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg