Tanzan Ishibashi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanzan Ishibashi

Tanzan Ishibashi (石橋 湛山 Ishibashi Tanzan, 25 Séptémber 188425 April1973) nyaéta salah saurang jurnalis jeung pulitikus Jepang. Anjeuna Perdana Mentri Jepang ka-55 ti 23 Désémber1956 dugi ka 28 Pébruari 1957. Salila éta ogé dua kali jadi présidén Partey Demokrasi Liberal, partey utama di Parlemen.


Nulis.jpg