Tapaktuan, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tapaktuan

Peta lokasi Kacamatan Tapaktuan
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tapaktuan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Selatan Citakan:Tapaktuan, Aceh Selatan


Nuvola filesystems folder home.png