Tatarstan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Tatarstan di Rusia
Tatar03.png

Tatarstan mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék féderal ieu miboga luas aréa 67.836,2 km², populasi 3.779.265 jiwa, kalawan kapadetan 55,6 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Kazan (Qazan).

Bandéra Tatarstan

Tempo ogé[édit | édit sumber]



Countries.png