Tauhid

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Tauhid (Arab : توحيد ) nurutkeun lughot hartina ngaésakeun.[1] Sedengkeun nurutkeun saréat tauhid hartina ngaésakeun Alloh.[1] Jadi nu dimaksud élmu Tauhid nyaéta élmu nu ngabahas ngeunaan aqidah atawa kapercayaan ka Alloh nu dumasar kana dalil-dalil nu bener.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c Matheer, Muksin. 2016. 1001 Tanya Jawab dalam Islam. Lembar Langit Indonesia ISBN 9786023770199
Nulis.jpg