Tebing Tinggi, Tanjung Jabung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tebing Tinggi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.06.06
Désa/kalurahan-

Tebing Tinggi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Kulon, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Kulon Citakan:Tebing Tinggi, Tanjung Jabung Kulon