Tebing Tinggi Kota, Tebing Tinggi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tebing Tinggi Kota

Peta lokasi Kacamatan Tebing Tinggi Kota
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Tebing Tinggi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tebing Tinggi Kota nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Tebing Tinggi Citakan:Tebing Tinggi Kota, Tebing Tinggi


Nuvola filesystems folder home.png