Tebo Tengah, Tebo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tebo Tengah

Peta lokasi Kacamatan Tebo Tengah
Propinsi Jambi
Kabupatén Tebo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tebo Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tebo Citakan:Tebo Tengah, Tebo


Nuvola filesystems folder home.png