Tebolo Melayu, Hibala, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tebolo Melayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanHibala

Tebolo Melayu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hibala, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Hibala, Nias Kidul