Telanaipura, Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Telanaipura

Peta lokasi Kacamatan Telanaipura
Propinsi Jambi
Kota Jambi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Telanaipura nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kota Jambi Citakan:Telanaipura, Jambi


Nuvola filesystems folder home.png