Televisi interaktif

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Set-top box TV digital

Televisi interaktif nyaeta hiji istilah keur nerangkeun sababaraha tehnik nu nginteraksikeun panongton jeung eusi televisi nu ditempona. Kadang-kadang disebut TV interaktif, interactive TV, iTV, idTV atawa ITV (ulah patukeur jeung jaringan Independent Television di Britania).

Proyek televisi interaktif[édit | sunting sumber]

Sababaraha proyek televisi interaktif mangrupakeun kotak elektronika konsumen nu nyadiakeun interaktivitas set-top, sedengkeun proyek lianna disadiakeun ku pausahaan televisi kabel (atawa multiple system operator, MSO) minangka hiji solusi nu system-wide. Sababaraha conto televisi interaktif kaasup:

Jasa video jeung data interaktif[édit | sunting sumber]

Interactive Video and Data Service (IVDS) nyaeta hiji implementasi tanpa kabel tina TV interaktif, nu make bagean spektrum frekuensi TV VHF (218–219 MHz).[1]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. IVDS

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]