Teluk, Purwokerto Kidul, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Teluk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Kidul

Teluk nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Kidul, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.