Teluk Leban, Maro Sebo Ulu, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Teluk Leban
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanMaro Sebo Ulu

Teluk Leban nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maro Sebo Ulu, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Maro Sebo Ulu, Batanghari