Teluk Palabuhanratu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Teluk Palabuhanratu nyaéta mangrupakan teluk panggedéna di pasisir Samudra Hindia di kidul Jawa Kulon. Sacara Géografis, Teluk Palabuhanratu letakna dina posisi 6° 57’ dugi 7° 07’ LS sareung 106° 22’ dugi 106° 33’ BT sareung panjang garis basisir 105 km.

Teluk Palabuhanratu dihias ku basisir-basisirna anu menawan. Hal ieu dikarnakeun bentukna anu nyarupaan huruf U.

Aliran Teluk Palabuhanratu mangrupa tempat muarana opat walungan, yakni :

  1. Walungan Cimandiri
  2. Walungan Cibareno
  3. Walungan Cilentuk
  4. Walungan Cikanteh

Referensi[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-globe.svg

Citakan:Uncategorized stub