Témpél, Sléman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Tempel, Sléman)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Témpél
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDaérah Istiméwa Yogyakarta
KabupaténSléman
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri34.04.14
Désa/kalurahan-

Témpél nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sléman, Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta , Indonésia.