Teupah Barat, Simeulue

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Teupah Barat

Peta lokasi Kacamatan Teupah Barat
Propinsi Acéh
Kabupatén Simeulue
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Teupah Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simeulue Citakan:Teupah Barat, Simeulue


Nuvola filesystems folder home.png