Teurab

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teurab
Ngaran lianSandawa
SpesialisasiGastroenterology

Teurab mangrupa hiji aktipitas pikeun sékrési atawa miceun gas tina saluran pencernaan luhur (tikoro jeung lambung) nu biasana dilakukeun ku sato jeung jelema ngaliwatan sungut. Teurab biasana sorana kadéngé.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Klasipikasi
Sumber ti luar