The Changcuters

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


The Changcuters
Gambar:Cctrs.jpg
Profil
AliranRock
Taun aktip2005 - kiwari
LébelMasterplan Records (2005-2006)
Sony Music Entertainment Indonesia (2007-kiwari)
Ramatlokahttp://www.thechangcuters.net/

The Changcuters mangrupa sahiji grup musik asal Bandung, Indonesia. Grup musik nu nangtung ti 19 Séptémber 2005 ieu anggotana Mohammad Tria Ramadhani alias Tria (vokalis), Muhammad Iqbal atawa Qibil (backing vocal & gitaris), Arlanda Ghazali Langitan atawa Alda (gitaris), Dipa Nandastyra Hasibuan atawa Dipa (bassis), jeung Erick Nindyoastomo alias Erick (drummer). Album kahijina nyaéta Mencoba Sukses (2006) jeung dipiluan ku album kadua (repackaged) Mencoba Sukses Kembali dirilis dina taun 2008. génré band ieu umumna rock. Maranéhna méré ngaran aliran musikna ku sebutan "a'la kita garasi rock n roll".