Tinada, Tinada, Pakpak Bharat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tinada
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPakpak Bharat
KacamatanTinada

Tinada nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tinada, Kabupatén Pakpak Bharat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tinada, Pakpak Bharat