Titik estimasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Dina statistik, titik estimasi ngalibatkeun sampel data keur ngitung hiji nilai anu mangrupa "best guess" tina parameter populasi (fixed atawa random) nu teu dipikanyaho.

Dina kaayaan nu leuwih formal, mangrupa pamakéan titik estimasi tina data.


Nulis.jpg