Toha Mochtar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Mochta,Toha nyaeta salah saurang inohong nu babar 17 Séptember 1926 di Ngadiwuluh,Kediri,Jawa Wetan,kawin sareng Tjitjih Sudarsih(1955).Mochtar lestari 17 Mei 1992 di Jakarta.[1]Nénéh:Badarijah U.P.,Matuléssy,M.Léssy,Tati Mochtar,Élly,Gutomo,Wahyudi,jeung Ridwan.[1]Atikan panungtung SMA dI Kediri(1947) nepi kelas dua.[1]Karya sastra nu dihasilkeun,dina wangun novél,diantawisna :Pulang(1958),Daerah Tak Bertuan(1963),Kabut Rendah(1968),Bukan karena Kau(1968),jeung Antara Wilis dan Gunung Kelud(1969).Mochtar ogé panulis novel nonoman jejerna Pembebasan(1980) jeung carita dongeng jeung carita barudak jejerna Jayamada,(dkk.,1971)jeung Si Belang(1993).[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Kutha Ratna, Nyoman (2018). Ensiklopedia 2000 istlah biografi karya metode. Yogyakarta: Pustaka Pelajar. p. 474. ISBN 9786022297437.