Tom Hollander

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tom Hollander
Hollander, 2017
GumelarThomas Anthony Hollander
25 Agustus 1967 (1967-08-25) (yuswa 53)
Bristol, Inggris
PadumukanNotting Hill, London, Inggris
Alma materUniversitas Cambridge
PagawéanAktor
Taun aktip1981–ayeuna

Thomas Anthony Hollander (/ˈhɒləndər/; gumelar 25 Agustus 1967; umur 53 taun)[1][2] mangrupa aktor kabaratan Inggris anu janten kasohor nalika maén dina pilem utami sapertos Enigma, Gosford Park, Cambridge Spies, Pride and Prejudice jeung Pirates of the Caribbean. Anjeunna parantos damel di industri pilem saprak 1998.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan