Tragung, Kandeman, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tragung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanKandeman

Tragung nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kandeman, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg